agkorea.blogg.se

En blogg där jag dokumenterar mitt år i Sydkorea

plugg plugg plugg

Kategori: Allmänt

Plugg, plugg men snart är det över. bara en tenta och en presentation kvar. måndag och tisdag. Efter det kan jag börja fokusera på resaaaaan! Jag måste skaffa mig en ryggsäck en smartphone och planera lite vad jag vill se och inte se i Malaysia.

På fredag ska vi åka till en klätterhall som ska tydligen va rätt cool. Ska bli spännande o se.

nu är det statistik som gäller... harebrahej

nya skor!!

Kategori: Allmänt

Weei, ja e så glad! väldens bästa dag. Eller egentligen bara de senaste 3 timmarna. Jag gick till klätterhallen och mina nya skor hade kommit! Jag köpte dom via nätet för mindre än 200kr dessutom så klarade jag massor med banor och klättrade riktigt bra! Jag vet vad den riktiga orsaken till allt detta...det är ju tenta p. 

SnÖ

Kategori: Allmänt

Första snön är här!!  wohooo :-)

Skiing and bouldering

Kategori: Allmänt

Hejhej
 
nu har det blivit kallt här med! Det är minusgrader och det snöade igår (fast bara nån minut). Solen skiner på dagarna och det är inte så mörkt. Under helgen har jag utforskat en koreansk-skidbacke och varit med på en bouldering tävling.
 
Backen var en och ganska platt, ALLA åkte snowboard och ALLA var perfekt stylade med senaste baggie-byxor och färgglada XXXXL hoodies. Allt detta för en liten backe. Vi hade kul iaf, det var första dan på säsongen så lifen var gratis = jättelång kö.
Så vi tog liften några gånger och gick upp för backen då och då. Vi hyrde allt från brädan till byxorna och det var rätt billigt. 
 
 
Bouldering på lördan. Fett! det var en liten tävling i en liten källare. Kyung Hee's alpine clup som finns sedan cirka 50 år anårdnade det hela. Det fanns folk från 20 till 60 år gamla och spännande var det när alla klättrade tillsammans. Vi blev indelade i lag och vi vann! 1:a pris wohooo! Och priset var...ett par långkallingar!! Fett värt :-)  efter tävlingen blev vi unga bjudna på 2 middagar och rejält med soju. Vi fick skjuts hem och karaoke på det. Hemma kl 4 på morgonen. koreaner.
Tackar Pauli för bilderna.
 
harebrahej